dimarts, 26 de febrer del 2008

Pròleg setmanal

Amb la ressaca de la golejada del Barça, els actors europeus arrassant a Hollywood i Raúl Castro llançant la consigna de «Más revolución», dilluns no sembla dilluns. A casa ha plogut, Palau i Fabre és acomiadat per veïns, veïnes i artistes de renom (quin luxe, sentir Perejaume recitant-lo) i els periodistes s'han quadrat contra les imposicions polítiques en temps de precampanya. Surten llibres interessants i descobreixo veus noves.

I divendres toca Mishima al Let's Festival.

La setmana promet. Encara hi ha lloc per l'esperança. Llàstima que avui tothom parla del debat d'ahir. Que pesada, la gent. Si a nosaltres, se'ns rifaran igual.

8 comentaris:

Somiatrufes ha dit...

El debat d'ahir? Un partit Barça-Madrid sense fair play, on l'únic que acaba important és el resultat final per acontentar les aficions respectives. Els partits polítics són equips de futbol.

Yeral ha dit...

Encara tinc pendent "lo" de Mishima... i m'anoto aquesta veu nova que m'enllaces... Mmmm... té bona pinta. Anota tú Esperanza Spalding (en el meu últim post parlo d'ella com la meva futura esposa, i no ésper menys).

I és que la música i la litrartura, em fa l'efecte, és l'únic que ens queda: és l'últim refugi.

Pel que fa a Raul Castro, a Hollywood i al Barça no tinc res a dir. El Bardem mola. Això sí.

Somiatrufes, jo crec que ni tant sols son equips de futbol... que no donen ni alegries, ni penes, ni marquen gols. Jo no el vaig veure però m'imagino que la merda del debat d'ahir va ser tan sols això: una merda, pura parafarnàlia.

Apa... Mitall aviat t'arribarà un mail (no sé si la Marlene te n'ha dit res, i per això, t'ho dic jo).

Anònim ha dit...

Què faràs amb Mishima? Divendres també toca Nacho Vegas amb un nou grup folk asturià Lucas 15 (versionen cançons clàssiques asturianes, bable i castellà "enrockitzant-les")...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=320585771

Al Let's Festival toquen amb altres grups que no sé si t'agradaran. Triángulo de Amor Bizarro són noise rock, gallecs... Alguna proposta post-punk d'imitació per a moderns que no m'agrada gens (Delorean)... Aquest és el problema i Mishima comença a les 00.15... :-(

Hi ha el diumenge 16 a l'auditori que se'm fa molt més gustós...

Petons

Carles

robert ha dit...

Alça amigo, el Roc Casagran està fent carrera. No hi ha res com una bona empenta de l'Oleguer Presas eh.

Anònim ha dit...

somiatrufes, "els partits polítics són equips de futbol": aquest sí que seria un bon titular!

yeral, un mail? a(b)on, a(b)on?

carles, tenint en compte que l'endemà tinc classe i que no tinc acompanyant... em sembla que hauré de deixar-ho per l'auditori. tot i que em tempta veure tots els modernillus aquests del Let's, eh?

robert, amigu, espero que tingui més mèrit que aquest. homeee!

Anònim ha dit...

Si tens moltes ganes, jo et puc acompanyar... Però pensa que a l'Auditori ja en veuràs de modennos, ja. Al Let's, són 15 euros l'anticipada i acabo de veure que només et dóna dret a una de les sales. Let me know (q graciós, no?).

Per cert, no t'he comentat res sobre el Debate! Això ja no té solució. Cada cop està més clar (va ser millor el debat del 33 entre els partits que es presenten a CAT).

Carles

Anònim ha dit...

Doncs haurem d'anar a buscar "Austràlia" encara que només sigui per militància generacional. Al pròleg setmanal no t'hi has deixat alguna cosa de teatre? Uf, a mi m'ha espantat la barreja Brossa, Paré, Vinyoli i Rilke :)

Anònim ha dit...

Jo ja m'he llegit "Austràlia" del Roc Casagran i m'ha sorprès. Un bon llibre molt recomanable!